Join now

The original - known from the TV!

Register now to meet :name

I am
I 'm looking for

BBW Dating и SSBBW Dating

Допишувајте се со BBW и SSBBW жени сега! BBW Dates 24 е направен исклучиво за жени со прекумерна тежина и нивните обожаватели. Целата на BBW Dates е да им помогне на Big Beautiful Women (Големите Убави Жени) и Super Sized Big Beautiful Woman (SSBBW) (Супер Големите Убави Жени)да запознаат мажи кои сакаат жени со облини. Можете да ги најдфете профилите на најпознатите BBW жени директно во прегледот. Регистрирајте се сега и разгледајте ги фотографиите на нашите членови! Креирајте ваша листа со омиленипрофили за да не ги пропуштите новитетите! Вееднаш ќе бидете информирани кога вашата омилена BBW ѓе биде онлајн.

Chubby Dating и Plus Size Dating

Најдете број плус жена и полнички девојки 18+ сега преку обично или напредно пребарување. BBW Dates вистинска BBW фан страна. Започнете разговор и гледајте фотографии од полни дами. Следете други корисници за кои се интересирате за да не ги пропуштите новостите. Напишете на вашиот профил што барате за да привлечете поголемо внимание.

Приклучете се на чат сега и запознајте жени со облини! Ако сакате жени со облини, меки и сладострасни тела, ова е вистинското место за вас. Облините на нашите BBW девојки се убави и автентични. Жените со облини на BBW Dates 24 имаат тела кои им дале добра работа со години, како на професионално така и на приватно поле.

Feeding Fetish и Fat Admirer

Многу мажи (уште наречени љубители на буцкастиили бркачи на буцкасти ) ги привлекува личност со прекумерна тежина. Некои луѓе исто така имаат сексуални фантазии за зголемување на тежината ("фантазија за зголемена тежина"). Љубителот на дебели директно бара личност која веќе има прекумерна тежина. Фидерот, од друга страна, сака да запознае личност која во почетокот е можеби слаба но ќе зголеми килажа.

Во фидингот(фидеризмот или фетиш за дебелина), фидерот храни друга личност("fideree") додека таа значајно не се здебели и нејзиното тело не стане привлечно за него. Во текот на процесот, и двајцатаискусуваат сексуална возбуда. Хранењето се случува во најразлични форми, од блага дебелина прекумерна тежина. Често фидерот е маж, а личноста која се храни е жена.

На BBW Dates ви се исплати да сте дебели, да сте љубител на дебели или да имате фетиш за дебелина . Регистрирајте се сега и пребарувајте дебели жени во вашата околина!

Запознајте жена во BBW Chat

Без разлика на возраста, без разлика ан потеклото. На BBW Dates ќе најдете BBW Азијатки, BBW Милфици и се разбира BBW Девојки 18+! Проверете ги нивните буцкасти слики сега!

Наш главен приоритет пред се е безбедноста, удобноста и пријатноста Буцкастите. Ние навистина сакаме целата BBW заедница да може да комуницира безбедно на BBW Dates 24. Тука можете да дискутирате на секоја тема која ве интересира!

Како и за "нормалните" сајтови за запознавање, еве што треба да имате во предвид: Не е тајна дека надворешниот изглед на жената е привлечен за мажите. Многу луѓе имаат преференци во однос на: Бојата на косата, висината, бојата на очите или типот на телото. Доколку пак некој сака дебели жени, многу попогодно е за него да пребарува на некој специјализиран BBW сајт каде има само жени со облини на телото. За жал, има многу малку такви мажи, вистински фанови на BBW, веројатно заради "стандардите" за женска убавина кои преовладуваат во општеството. За сите BBW фанови, ова е огромна можност - зграпчете ја на BBW Dates 24!

Ние на BBW Dates 24 постојано работиме на подобрување на сајтот, додавајќи нови можности и подобрувајќи го дизајнот со цел да ја направиме комуникацијата уште побезбедна, попогодна и поефикасна. Ние даваме се од себе за вие да го живеете вашиот BBW сон. Придружете се сега и запознајте буцкасти жени!

bg_BG | bs_BA | cs_CZ | en_GB | en_US | es_ES | et_EE | fi_FI | fr_FR | hr_HR | hu_HU | is_IS | ja_JP | ko_KR | mk_MK | sk_SK | sq_AL | de_DE | da_DK | el_GR | he_IL | it_IT | lt_LT | lv_LV | mt_MT | nb_NO | nl_NL | pl_PL | pt_BR | ro_RO | ru_RU | sl_SI | sr_RS | sv_SE | tr_TR | zh_CN