Join now

The original - known from the TV!

Register now to meet :name

I am
I 'm looking for

Фантазии за дебелеење - Запознајте дебела жена веднаш!

Запознајте жена со прекумерна тежина од вашата околина сега!

BBWDates24 е совршен портал за сите оние кои сакаат Фантазии за дебелеење. Придружете се сега!

Фантазии за дебелеење - се што треба да знаеш за тоа

Сликата за идеално тело со стомачни мускули и без ниту еден сантиметар маснотии на колковите со децении се користи од страна на маркетинг агенциите, а сега и од социјалните медиуми како симбол на еротика и сексуалност. Во реалноста, сепак, таа идеална слика најчесто е малку поразлична кога станува збор за избор на партнер. Малку подебелите и оние кои имаат повеќе сало во многу врски се сметаат за поатрактивни од добро извежбано и тонирано тело. Сепак љубовта кон дебелината може да оди и понатаму од витките на стомакот. Со оглед дека сексуалните фантазии немаат граница, од ова широко се резви и фетиш така наречен "фантазии за дебелеење".

Што опфаќа широката дефиниција за "фантазии за дебелеење"?

Поимот "Фантазија за дебелеење" означува фетиш во кој фокусот е постојано ставен на постојано зголемување на телесната тежина. Во овој случај, постојаното дебелеење на партнерот обично предизвикува големо чувство на задоволство кај другата личност. Ова најчесто е поддржано од намерно дебелеење од страна на едната личност. Овој тип на фетиш уште е познат како "фетиш за дебелина" и се однесува на сексуалната возбуда кај луѓе кои имаат преголема тежина односно дебелина. Таканаречената дебелина има особено атрактивен и еротски ефект врз следачите на овој фетиш. Во одредени случаи неконтролираното прејадување со храна може да доведе до ограничена подвижност на личноста која се храни. Сепак, тоа е посакувана последица за тие кои се вклучени. Колку поголемо толку подобро е нивното мото.

"Фантазии за дебелеење" во врска

Овој фетиш функционира само со меѓусебна согласност, бидејќи главниот фокус е на постојано дебелеење кај барем еден од партнерите. Во таквите врски, набавката на храна е од страна на едниот партнер кој му дава високо-калорична храна на другиот партнер во кратки временски интервали. Тоа се нарекува "хранење". Овој феномен главно е застапен кај хетеросексуалните врски, а мажот е најчесто тој кој ја обезбедува храната. Во повеќето случаи, жените ја преземаат улогата на "хранети". Тоа значи дека тоа е личноста која се храни и која би требало да ја зголеми својата тежина за кратко време. Сепак. тоа не значи дека овој вид на фетиш не е и обратен. Мажите исто така сакаат да се стават во позиција на "нахранети" и си дозволуваат да бидат хранети од своите партнерки. Во некои врски,фетишот се практикува од страна на двајцата партнери. Во овој случај и двајцата партнери се дебелеат заедно и тоа им го зголемува сексуалното задоволство.

Што го прави "хранителот" посебен

Типичниот хранител се грижи за физичката добросостојба на неговиот или нејзиниот партнер и му ја исполнува секоја кулинарска желба. Во многу случаи, нема потреба за директно барање, бидејќи хранителот е целосно посветен во хранење или дебелеење на другиот. . Ова води до исполнување на сексуалните желби и најчесто се опишува како еротски чин. Ова исто така вклучува и гледање во текот на јадењето на оброците. Оваа силна желба за ненаситност уште се нарекува фетиш за дебелина. Сепак, не се исполнуваат само желбите на "хранителот" туку и тие на "хранетиот". Многу следбеници на овој фетиш сметаат дека е многу задоволучаки да гледаат како и самите зголемуваат тежина. Во овој случај, среѓата за секој зголемен килограм го прославуваат со гозба. Најголемата работа е промената на формата на телото. Фактот дека станува позаоблено и помеко многу луѓе ги води до екстаза. Многу следбеници на овој фетиш исто така практикуваат "пренаполнување" или "преполнување со течности". Ова подрзабира преполнување на самиот себе со тврда или течна храна со цел да се забележи растење на стомакот. Доколку се повтори тоа неколку пати тоа неизбежно води до дебелеење. Друг метод е така нареченото "принудно хранење". Ова се смета за посебна техника во оваа област. Во овој случај партнерот кој треба да се храни е врзан за креветот и истиот потоа само се полни со храна. Сепак во повеќето врски овој метод се изведува со играње на улоги и не е поврзан со насилство или принуда. Целта е само зголемување на меѓусебното задоволство. Хранењето не е применување на сила туку постигнување на заедничка цел. Габаритното тело е главната точка на интерес тука.

Привлечноста кон дебели жени

Повеќето мажи ги привлекуваат заоблени тела и тоа го гледаат како идеална слика на атрактивна жена. Значителен број на хетеросексуални мажи исто така сакаат сладострасни жени, кои можат да се окарактеризираат како "Big Beautiful Women" (кратко BBW) или "Super Sized Big Beautiful Women" ( кратко SSBBW). Овие поими потекнуваат од САД и датира уште од периодот на "Fat Acceptance Movement". Ова движење го привлече вниманието кон дискриминацијата на дебелите луѓе и донесе многу поголемо прифаќање во општеството. Денес, сепак, овие поими се познати повеќе во сексуална смисла. Фетишот за дебелина конечно пристигна во порно индустријата.

Така наречениот "фетиш за бускасти" се однесува на буцкасти жени во сите категории на тежина. Фетишот за дебелина различно го толкуваат различни луѓе, па посакуваната фигура не може да се определи генерално. Посебната мекост на телото најчесто се опишува како сексуално привлечна, што повикува на гушкање. Исто така жените со поголемо тело имаат побујно деколте за разлика од слабите жени. Овие карактеристики се особено популарни меѓу следачите на "фетишот за буцкасти". Во овој случај, големината на градите се однесува на женственоста на жените. Тука не станува збор за посакувана минимална тежина на телото, туку на облините и бујните пропорции на женското тело. Крупните дами кои не се срамат со нивниот шарм намерно предизвикуваат внимание со нивните волуменозни тела и помеѓу обожавателите на дебелина се особено атрактивни.

"Фантазиите за дебелеење" се исто така познати внафетиш сцените и ги има и во оваа земја. Доколку ова се прави со меѓусебна согласност тогаш мотото е : се што сакаш е дозволено.